Posao sa Kinom

Najtraženiji kineski preparati i aparati u svijetu. PREPORUČITE I ZARADITE

Dostava u sve zemlje EU (mogućnost razvoja posla širom svijeta)

Priključite nam se
Nazovite nas na:

091/ 534 3844
095/ 538 9740

Preporučite svima i zaradite

Vodeće preparate na bazi  TKM   detaljnije    

 

Vodeće  aparate za harmonizaciju i ravnotežu detaljnije


Vodeće higijenske uloške sa kisikom  detaljnije  

Najmoderniji pročišćivač voća i povrća detaljnije

Ponudite najzdraviju kavu na svijetu detaljnije


Ponudite tretman pomlađivanja u Kini  detaljnije

Ako ste komercijalista nema bolje ponude od Tiensove  detaljnije  

Stvorite vlastite timove!!!!

Predavanja o poslovnoj prilici

U Zagrebu  prezentacija posla jednom tjedno po dogovoru

Predbilježbe na:

091/ 534 3844

Javite se ako želite predavanje i kod vas.

Prosječni Amerikanac  radi  4 posla da bi se ekonomski održao.

Na vrijeme krenite misliti na svoju budućnost. Gradite sami barem jedan vlastiti dodatni posao.

Ako mislite na svoju  budućnost onda radite barem jedan posao sa Kinom.  Tu vam je Tiens najbolji izbor.

Nagradno putovanje u Kinu

Učlanite se u Tiens i učestvujte u velikom nagradnom programu

Predstavljamo vam novi  Tiensov   projekt za sve članove. Učlanite se, kupujte Tiens proizvode i imate šansu da i vi budete dobitnik nagrade.

NAGRADNI PROGRAM “SRETNA ZVIJEZDA” – Evropska regija

Nagradni program za putovanja –Nagradna tombola

Nagrade: Dobitne tombole za BESPLATNE karte za putovanja

Tko može učestvovati: Distributeri TIENS Evropske Regije

Velika Nagrada: 120 BESPLATNIH KARATA

Nagrada: BESPLATNO Putovanje i sudjelovanje na proslavi 20. godišnjice TIENS Grupacije u Kini i 2 dana ekstra turističkog razgledavanja Pekinga (do 120 karata) 

Kvalifikacijski period:  26. lipanj, 2014 do 25. lipanj, 2015 (12 mjeseci)

Vrijednost: Do 2,000 US dolara (Povratna avionska karta za Kinu + 4 dana s obrocima u Kini + karte za Proslavu 20. godišnjice TIENS Grupacije+2 dana turističkog obilaska Pekinga)

Sretne tombole: 1200 BESPLATNIH KARATA

Nagrada: BESPLATAN put za Njemačku na sudjelovanje na TIENS Super Globalnom Događanju u svibnju 2015. godine (1200 karata)

Kvalifikacijski period:  26. lipanj, 2014 do 25. ožujak, 2015 (9 mjeseci)

Vrijednost: Do 500 US dolara (uključuje prijevoz, noćenje u hotelu i kartu za događaj)


Kvalifikacijski uvjeti:

Distributeri koji naprave narudžbu od 100 PV-a vrijednosti TIENS proizvoda imaju pravo na kvalifikaciju za 1 sretno izvlačenje, Distributeri koji naprave narudžbu od 200 PV-a vrijednosti TIENS proizvoda kvalificiraju se za 2 sretna izvlačenja i tako dalje. Dakle, što je veća vrijednost vaše narudžbe to je veća mogućnost za osvajanje nagrada!


Specijalne Nagrade za Sponzore i Nove Distributere

Kada novi Distributer kupi TIENS proizvode u vrijednosti od 300 PV-a I više, njegov direktni Sponzor (ili zamjenski), osvaja kvalifikaciju za još jedno nagradno izvlačenje tombole.
 Svi novi Distributeri koji naprave narudžbu od 300 PV-a prilikom učlanjenja u TIENS, dobiju dodatnu nagradu u vrijednosti od 20$ (bruto iznos)

Pravila I uvjeti:
1.       Samo Distributeri koji su uključeni pod svojim pravim imenom I koji ispune sve uvjete prema TIENS Pravilima I Procedurama mogu se kvalificirati za gore navedene nagrade. Distributeri koji ne mogu svojim osobnim dokumentima potvrditi svoju identifikaciju ne mogu se kvalificirati za gore navedne nagrade.
2.       Obje nagrade (Velika Nagrada i Sretna Nagrada) idu istovremeno.  Distributeru je omogućeno osvajanje neograničenog broja nagrada.
3.       Novčane nagrade bit će isplaćene kroz popuste na proizvode ili kroz posebne pakete proizvoda.
4.       Izvlačenje nagrada održavat će se na kvartalnoj bazi. Kada kumulirani promet za zemlju dostigne 200 000$., Ured u zemlji organizirat će Nagradno izvlačenje, na kojem će se izvući 1 Glavna Nagrada I 15 Sretnih Nagrada.
5.       Svaka kvalifikacija vrijedi za samo jedno nagradno izvlačenje. Nakon službenog izvlačenja nagrada, Ured se kvalificira ispočetka za ponovno izvlačenje dok ne dosegne novih 200 000$ kumulativne prodaje
6.       Tijekom kvartalnog izvlačenja, prvo će se izvlačiti Glavna Nagrada a nakon toga će se izvlačiti Sretne Nagrade.
7.       Nakon kvartalnog izvlačenja, pokušaji za nagradno izvlačenje će biti svedeni na početak. Distributer koji se želi uključiti u slijedeći krug izvlačenja (u slijedećem kvartalu) treba sakupljati nove šanse za izvlačenje  (one koje su bile u prošlim mjesecima neće se uzeti u obzir)
8.       Nakon svakog službenog izvlačenja, lista pobjednika će biti istaknuta u Tiens uredu odnosno Tiens Zastupničkom Uredu/Kućnom skladištu kako bi bila dostupna za pregled svim Distributerima. Svaki Distributer ima pravo znati rezultate izvlačenja. Tiens Ured obavjestit će sve Distributere na za to najadekvatniji način.
9.       Niti jedna nagrada NIJE zamijenjiva za novac. Distributeri mogu prebaciti nagrade na druge  nakon službenog odobrenja od strane TIENS ureda I Generalnog Diretkora.
10.   Distributeri koji žele prisustvovati na TIENS Događanjima (Proslava 20. godišnjice TIENS Grupacije u Kini I TIENS Super Globalni Događaj) trebaju obratiti pažnju na prijavu prisustvovanja na samim događanjima.  Distributeri trebaju na vrijeme poslati svoju prijavu za događanja prema pravilima kompanije. Distributeri koji neće biti u mogućnosti prisustvovati događanjima neće moći dobiti za njih bilo kakvu kompenzaciju od kompanije.
11.   Ako dođe do bilo kakvog povrata proizvoda ili njihove zamjene, kompanija zadržava pravo da poništi nagradu I kvalifikaciju za nagradno izvlačenje.
12.    Nagrađeni su odgovorni za bilo kakve osobna porezna davanja (ako ih ima). Ako je kompanija odgovorna za plaćanje takvih poreza u ime Distributera, Distributerima će se posebno isti obračunati .
13.   TIENS Evropska Regija zadržava prava za objašnjenje, promjenu ili dodavanje pravila i uvjeta vezanih uz ovaj Nagradni program.


TIENS Evropska Regija
 24.06. 2014