Posao sa Kinom

Preporučite najtraženiji kineski preparati i aparati u svijetu i zaradite

Priključite nam se

Nazovite nas na:

+385 91 725 4936
+385 95 538 9740


Preporučite svima i zaradite

Vodeće preparate na bazi  TKM  
detaljnije    

 

Vodeće  aparate za harmonizaciju i ravnotežuVodeće higijenske uloške sa kisikom  


Najmoderniji pročišćivač voća i povrća

Ako ste komercijalista nema bolje ponude od Tiensove  detaljnije   
 Posao sa vrhunskim proizvodima za harmonizaciju i ravnotežu

 Još jedan jedinstven segment Tiensove poslovne prilike!!!!
 PREPORUČITE IH SVIMA I ZARADITE. Vrhunski aparati za svaki alternativni centar ili kliniku.

Akupunktura bez boli

Novo u Hrvatskoj!!!

Najmoderniji aparat za bezbolnu akupunkturu.

TIENS Multifunkcionalni aparat za glavu

- Bio-elektricitet
- Laser s niskim intenzitetom
- Vibromasaža

Malo čudo iz Kine za bezbolnu akupunkturu.  Preporučamo ga svima jer će svima biti koristan. Upoznajte se sa njime i ponudite ga svima.

Masažna područja
Detaljnije informacije o ovom malom čudu iz Kine na:
mob: 091 725 4936


TIENS Multifunkcionalni aparat za glavu je integrirani wellness uređaj koji može izbalansirati protok krvi, istovremeno pružiti tretman laserom i vibrirajuću masažu koristeći napredni mono-čip operativni sustav


Funkcije vibromasaže

•Oslobađa meridijane i smanjuje umor
•Regulira Qi i potiče cirkulaciju krvi
•Umiruje i oslobađa od umora i prilagođava tjelesne funkcije

Primjer upotrebe:  terapija 5 elemenata na leđima


Energetske narukvice nove generacije

Stigle su i nove Tiensove Ti - energetske narukvice. Vrhunski proizvod za distribuciju i razvoj posla. Upoznajte se sa njima i ponudite ih svima.

Ti - energetske narukvice  s titanom u kombinaciji s magnetima su jedinstveni u dovođenju u ravnotežu magnetskog polja oko nas te dovode u ravnotežu pozotivne i negativne ione u ljudsko tijelu.

Za sve koji previše vremena provedu pred TV ekranima i računalima.

  • Bioinertni metal - Titanij
  • Generatot negatvnih iona - Germanij
  • Balanser magnetnog polja - Magnet

TIENS Ti-Energy Narukvica može:

1. ublažiti ukočenost mišića i bol;
2. smanjiti umor;
3. uravnotežiti bio struja u tijelu;
4. opustiti tijelo.

Relaksacija mišića i bolja cirkulacija
Količina topline koju stvara ljudsko tijelo određuje brzinu protoka krvi. Kada je protok krvi jači, povećava tjelesnu temperaturu i obratno. Rezultati koji su prikazani ovdje dokazuju da je porast temperature posljedica bolje cirkulacije


 


Tiens Ti - energetska rukavica može pomoći stabilizaciji električne struje u ljudskom tijelu. Što dalje omogućuje  bolju cirkulaciju krvi, opuštanje mišićate oslobađa od umora i eliminira nemir.
 Vrhunski nadmadrac za harmonizaciju, opuštanje, ravnotežu energija...

Preporučite i naš novi vrhunski nadmadrac i zaradite od 1.000 kn do 2.000 kn (prema nivou mreže) po madracu.

Gradite mrežu i napravite posao života.Pozivamo sve koji imaju iskustva u distribuciji i prodaji madraca, posteljine i sličnog da se priključe distribuciji vrhunskog nadmadraca. Pozivamo sve koji znaju osobe koje se bave prezentacijama kvalitetnih proizvoda da se jave i unovče to svoje znanje

Najmoderniji više funkcionalni madrac koji stvara negativne ione, infracrveno zračenje i bio magnetno polje.

Razvijen na načelima kineske tradicionalne medicine i teoriji glavnih kolateralnih kanala, TIENS madrac zdravlja, ima u sebi od 108 do 156 energetskih zvijezda u jednokrevetnoj i dvokrevetnoj verziji, koje učinkovito i istovremeno oslobađaju magnetsku energiju, infra-crvene zrake i anione, tako stanice tijela mogu pravilno funkcionirati i biti pravilno opskbljene kisikom
Energetska zvijezda
Koristeći brojne međunarodne, napredne tehnologije, TIENS je patentirao energetsku zvijezdu koja kombinira jedinstvene značajke turmalina s negativnim magnetizmom kako bi premostio piezoelektrična i termoelektrična ograničenja koja postoje u materijalima od turmalina. Zahvaljujući tome, TIENS Energetska Zvijezda kontinuirano može oslobađati magnetizam, infracrvene zrake, anione i druge biološke čimbenike energije bez primjene toplinskih izvora i dodatnog trenja. Tehnologija TIENS Energetska Zvijezda oslobađa gore navedene energije kroz  svaku zvijezdu. Te Zvijezde su povezane jedne s drugima te stalno i kontinuirano djeluju.
Ukupno ima 6 slojeva:

Prvi sloj; TIENS je patentirao tro-dimenzijsko žakard pletivo: glatko je, mekano, nema statičkog elektriciteta I antialergijsko je.

Drugi sloj: Pamuk s anionskom akupunkturom; napravljen je od rijetkog i prirodnog turmalina u prahu koje je obrađen naprednom tekstilnom tehnologijom s velikom količinom aniona i infracrvenih zraka koje se oslobađaju istovremeno.

Treći sloj; Pamučno platno: postojana, mekana i prozračna površina. Učvršćuje TIENS energetske zvijezde.

Četvrti sloj; TIENS energetske zvijezde.

Peti sloj; Pamuk s bambusovim ugljenom: posebnom tehnikom bambusov ugljen u prahu može biti ravnomjerno raspoređen u vlaknima. Na taj način, ugljen bambusa može učinkovito apsorbirati loš miris, oslobađajući od formaldehida, sulfida, metilnog alkohola, benzena, fenola i drugih štetnih tvari.

Šesti sloj; Prugasta tkanina visoke gustoće kao donji sloj, daje izdržljivost proizvoda i sprečava brzo trošenje. Osim toga, ovaj sloj madraca sprečava moljce da polažu jajašca u njemu, što čini proizvod duže izdržljivim.Za detaljnije informacije o ovom madracu i naručivanju
nazovite na mob.:

091 534 3844


Davor, Zagreb
Na kupnju  Tiensovog madraca zdravlja me je ponukao moj način života, obzirom da se uz svoj redovni posao intenzivno  bavim iscjeliteljskom djelatnosti i radiestezijskim ispitivanjima. Takav način života i rada uz  gotovo dvadesetsatno radno vrijeme nužno znači i ogroman utrošak energije te zamor.  Jedan od načina da tome doskočim su određeni Tiensovi pripravci u stalnoj upotrebi, multifunkcionalni Tiensov jastuk i Tiensov madrac zdravlja.
Nakon što sam dobio informacije i prospekte nadmadraca, proveo sam radiestezijsko ispitivanje utjecaja proizvoda na sebe, suprugu i sina te ne dvojeći  ni trenutka više kupio najprije jedan, a odmah potom i drugi.
Čim sam donio prvi doma raširio sam ga u dnevnom boravku na trosjed te u poluležećem stavu počeo raditi  dogovorene bioenergetske tretmane. Nakon nepunih pet minuta osjetio sam intenzivnu navalu vrućine u nogama, što me je u prvi mah zasmetalo, jer sam se počeo pitati kako ću uopće spavati na njemu ako to bude tako intenzivno, a k tome nisam baš ljubitelj vrućine zato što mi je zbog pojačanog protoka energije gotovo uvijek vruće. No taj se intenzitet postupno smanjivao dok nije došao do razine ugode tako da sam jedva čekao da krenem na spavanje pa da vidim što će biti.
Oko ponoći sam se povukao na spavanje, nakon što sam pojeo kasnu večeru koja je bila pun tanjur graha preostalog nakon spremanja ostatka zamrzivač. Logična posljedica takvog suludog čina bi trebala biti loše spavanje, probavni problemi i nepodnošljiv smrad u sobi ujutro, međutim nije bilo tako. Spavao sam kao beba, a kad sam se probudio (čak petnaest minuta prije budilice, dakle u 5 15) nisam bio nadut i umoran od probavljanja teške hrane, već svjež i odmoran. U sobi nije bilo traga smradu, već se osjećala ugodna svježina. Drugi dan je opet bilo ugodno spavanje uz lagano buđenje. Treći dan sam se probudio usred noći s osjećajem lebdenja, imao sam dojam da levitiram iznad kreveta, što zapravo nisam siguran da li je tako i stvarno bilo. Jako čudno, ali ugodno iskustvo.
Dalje mogu samo reći da kao i za sve novo u životu pozornost na detalje kvalitativne promjene Vam je prisutna prvih nekoliko dana, poslije se tijelo navikne na promjenu, a čovjek to počinje shvaćati kao normalno. Dakle spavanje je i dalje ugodno, buđenje lagano, bez osjećaja umora , u sobi se uvijek osjeća ugodna svježina, samo sad sam se već na to naviknuo pa ni ne obraćam pozornost na to.
Sinovi prvi dojmovi su bili izrečeni u rečenici: "Ovaj nadmadrac je čudo, mogu učiti ležeći, a da ne zaspem s knjigom i ne gubim koncentraciju!"
Lijep pozdrav svima uz želju da smognete odlučnosti za promjenu nabolje, te da Vam financijske mogućnosti dozvole kupnju Tiensovog madraca zdravlja!

Ines,  Zagreb
Spavam mirno bez ikakvih problema, s lijepim snovima.  Spavam kraće a osjećam kao da sam se odmarala u nekom SPA centru- skroz relaksirano i nakon toga puna energije za rad. Ujutro kad se probudite imate osjećaj kao da imate leptiriće u trbuhu (a kad ste to zadnji put osjetili J).   Podočnjaci su se vidno smanjili. Cirkulacija je fantastična, moj suprug kaže da je uvijek prije ujutro imao hladne noge a sad su tople. Nema jutarnjeg lošeg raspoloženja. Osjećat ćete lagane trnce kroz one djelove na kojima je protok energije od prije bio slabiji. Hrkanje noću se drastično smanjuje.

Marijan, Tuhelj
Čim  sam čuo o mogućnostima Tiens Madraca zdravlja, odmah sam se upitao:Da li  je to rješenje za moje hladne noge ?. Svjestan sam činjenice da ovaj problem imam više godina.  Pomalo sam  se pomirio sa tim  da će me to pratiti čitav život. No, kada sam prvi puta legao na madrac, osjetio sam navalu energije u obliku ugodnih trnci te i  pojačanu  cirkulaciju. Noge,a posebno stopala ,su mi  ubrzo postale toplije, a i utrnulost na prstima je značajno umanjena.. I poslije ugodnog sna budim  se izuzetno odmoran i pun pozitivne energije.
Vjerujem da  ovaj madrac iscjeljuje čitav organizam, ali  to je proces koji traje dulje vrijeme, pravi rezultati  tek trebaju doći.  
Za sada toliko.


Ovo je pravi proizvod za sve koji imaju iskustva i znanja iz ove oblasti Ili znaju nekoga da se bavi sličnim proizvodima.

Ponudite ga svima koje znate. Ponudite ga firmama koje se bave prodajom madraca i posteljine. Ponudite ga ljudima koji rade mrežne marketinge. Ponudite ga svima koji se bave direktnom prodajom. Ponudite osobama koje su vama nudile  prezntacije drugih proizvoda. Ponudite ga svima.

Ponudite ga i stvorite sebi posao i zaradu.

Za detaljnije informacije nazovite na:

(00385) 091 534 3844
(00386)  041 411 929,

Jednostavno se učlanite i krenete preporučivati  svima koje poznajete.
Naravno ako i druge uključujete i oni mogu zaraditi, a time i vi imate određen postotak ovisno o mreži. Tako da je dovoljno da imate tri uspješna člana i vaš je posao krenuo svom snagom. Zarada vam je praktično neograničena. Jer svako ko vam kupi madrac preporučit će ga dalje i vaš se posao širi na sve strane svijeta.

Firme koje žele direktno prodavati imaju i mrežni bonus i mogu ih prodavati po 25% većoj cijeni.  
Plus mrežni bonus koji je prvo 20%, a zatim 24%, 28%, 32%...


Priključite se našem timu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!