Posao sa Kinom

Preporučite najtraženiji kineski preparati i aparati u svijetu i zaradite

Priključite nam se

Nazovite nas na:

+385 91 725 4936
+385 95 538 9740


Preporučite svima i zaradite

Vodeće preparate na bazi  TKM  
detaljnije    

 

Vodeće  aparate za harmonizaciju i ravnotežuVodeće higijenske uloške sa kisikom  


Najmoderniji pročišćivač voća i povrća

Ako ste komercijalista nema bolje ponude od Tiensove  detaljnije   Ponudite  pročišćivač voća i povrća, mesa, vode...

Najmoderniji ozonator na tržištu!!!!

Jedinstven aparat potreban svakoj obitelji i svakom retoranu zdrave hrane, voćarni... Potreban svima, a jednostavan za prezentaciju.

Ponudite najmoderniji ozonator svima.

Vaše je samo da prenesete informaciju svima koje znate. Naše je da napravimo prezentaciju na kojoj će vidjeti svu vrijednost našeg ozonatora.  

Nazovite nas i saznajte koliko možete zaraditi po uspješno preporučenom aparatu.  Iskoristite akcije i sve razine zarada.

Nazovite nas na mob:  091 725 4936  i krenimo u zajednički posao.

Ako imate dućan zdrave hrane, alternativni centar, restoran zdrave prehrane ponudite svojim klijentimav rhunski aparat i zaradite. Ako želite dolazimo u vaš prostor i prezentiramo vašim kupcima aparat u vrijeme koje vama odgovara.  

Novo!!!!!!!

Velika promotivna akcija!!!!

Iskoristite veliku promotivnu akciju i zaradite na 2 uspješne preporuke i više od 900,00kn

 Upotreba i djelovanje u vodi

Uklanjanje otrova iz voća i povrća, rastavljanje mesnih hormona i produljenje roka trajanja.
Nakon uključenja, stavite spravljač pjene na dno posude s vodom. Tako ćete ukloniti preostale pesticide i katalizatore iz voća i povrća, mesne antibiotike i hormone. Korištenjem ovog uređaja, ribe, škampi i školjke bit će oslobođene neugodnog ribljeg mirisa, opasnih bakterija i antibiotika, pa meso postaje elastično i ukusno. Nakon što je očišćeno ovim uređajem, voće i povrće ne gubi hranjivu vrijednost.

Čišćenje i sterilizacija stroja za pranje posuđa, bočica, ručnika i odjeće
Nakon stavljanja posuđa i ostalih predmeta u posudu, stavite spravljač pjene u vodu te dodajte malo deterdženta. Poslije 15 minuta, nema više bakterija i predmeti su kao novi. Ako su bočice, četkice za zube i drugi predmeti u vodi 10 minuta, spriječena je zaraza hepatitisom i drugim bolestima. Ta voda također može biti upotrebljena za izbjeljivanje odjeće zbog čega potrošnja praška za rublje i vode može biti smanjena.

Pročišćavanje pitke vode i obogaćivanje kisikom
Nakon 10 minuta djelovanja u vodi, spravljač pjene može ukloniti preostali klor iz vode, sterilizirati vodu, rastaviti teške metale i anorganske tvari. Voda je pitka 20 minuta nakon isključenja uređaja.

Uklanjanje bakterija, povećanje kisika i spriječavanje patoloških promjena u akvariju
Direktno stavite spravljač pjene u akvarij i molekule ozona ulaze u vodu te oslobađaju kisik. Ovo može ukloniti bakterije, oksidirati nečistoće i spriječiti ribu od truljenja. Ako ga koristite svaki dan otprilike 5 minuta, uređaj može ukloniti parazite, zaraze i mikrobe.

Upotreba i djelovanje u zraku

Uklanjanje mirisa iz novouređenih prostorija i namještaja
Ovaj uređaj može efikasno ukloniti štetne plinove sa novog namještaja i iz novouređenih prostorija, kao što su formaldehid i miris boje. Smanjuje iritaciju kod čovjeka te efikasno održava dišno i psihičko zdravlje. Kad zatvorite vrata i prozore uvijek uključite uređaj na 30 minuta, ljudi smiju ući u prostoriju tek 15 minuta nakon isključenja.

U barovima, frizerskim salonima, blagovaonicama, bolnicama, klinikama
Osvježava zrak, odstranjuje neugodne mirise, uništava bakterije, spriječava zaraze. Odstranjuje smrad cigareta, tepiha, dekoracija, alkohola, bolesti i lijekova. Osvježava zrak, uravnotežuje simpatikus i parasimpatikus te ubrzava oporavak bolesnika.

Čišćenje zraka u kuhinjama
Izbacuje ugljikov monoksid. Uklanja neugodne mirise iz ormara, hladnjaka i kante za smeće. Uklanja otrovne plinove uključujući toulen, etanol, ugljikov monoksid te sumporov dioksid i oksid.

Uklanjanje neugodnih mirisa kućnih ljubimaca i kante za smeće
Neugodni mirisi od kućnih ljubimaca lako se mogu ukloniti korištenjem ovog uređaja. S obzirom da komarci, muhe i žohari jednostavno mogu doći do kante za smeće preporuča se korištenje ovog uređaja, spriječit će njihovo razmnožavanje i osvježit će zrak.

Uklanjanje bakterija s odjeće
Nakon što stavite odjeću u ormar, uključite ovaj uređaj na 10 minuta, no nemojte u potpunosti zatvoriti vrata ormara. Odjeća će biti čišća, bakterije uklonjene i biti će spriječena pojava plijesni. Preporučljivo je za donje rublje, ručnike i dječje igračke


Ne morate se brinuti o uvozu, knjigovodstvu, skladištu i svim drugim problemima. Jedina vam je uloga da prenesete ovu informaciju o vrhunskim preparatima kineske tradicionalne mudrosti i informaciju o Tiensu i njegovom razvoju i planovima. Svako koga uvedete je dio vaše kompanije.

Preparati i aparati bez konkurencije .  Milioni osoba koji svjedoče to širom svijeta. Tiens marketing je bez premca u svijetu.  

  • Nema mjesečnih potvrđivanja(do razine D5).
  • Nema GUBITKA NIVOA I MREŽE.  
  • SVE KUPNJE SE ZBRAJAJU
  • Vlastita web stranica nakon pokazanih rezultata u poslu (poklon autora ove stranice).  
Za detaljnije informacije nazovite na:

(00385) 725 4936

(00386)  041 411 929,

skype: savjetnik1    /     meil: savjeti@savjeti.com

Akcija: Besplatno učlanjenje uz kupovinu.Priključite se našem timu